De Margarethaschool

welkom_margarethaIeder kind telt en wordt gezien

De Margarethaschool is een grote basisschool met rond de 500 leerlingen. Door de school in bouwen op te delen ontstaan er eigenlijk vier kleine schooltjes, waardoor  de voordelen van kleinschaligheid bewaard blijven. Ieder kind telt en wordt gezien.

margarethavoorkExtra’s

De grootschaligheid zorgt er voor, dat de school veel extra’s heeft. Zo hebben wij een dagdeel in de week een kinderfysiotherapeut in huis, drie dagen in de week een kindercoach, bijna twee banen onderwijszorg en twee fulltime sportleerkrachten.

De school heeft momenteel 20 groepen en 48 personeelsleden. Dit alles leidt er al jaren toe, dat we met onze resultaten boven het landelijk gemiddelde zitten.

margarethasportSport, sportbeleving en gezond gedrag

Sport, sportbeleving en gezond gedrag zijn zaken waar de school flink in investeert. Alle kinderen hebben drie keer in de week gym van één van onze twee vakleerkrachten in onze prachtige inpandige sportzaal. Na school zijn er iedere dag tenminste twee naschoolse sportactiviteiten onder verantwoordelijkheid van onze gymdocenten. De kinderen kunnen zich hiervoor inschrijven.